Зареждане

Dana White: Greg Hardy показа, че може да се бие

Dana White: Greg Hardy показа, че може да се бие
Публикувано на: Януари 22, 2019 в 00:00 ч
Президента на UFC, Dana White отнесе доста критива, защото даде шанс на Greg Hardy да се изяви в UFC. Критиките са заради това, че преди няколко години той пребива своята приятелка, което му коства кариерата във футбола. Той обаче твърди, че се е променил, а Dana White му даде шанс и категорично заяви, че не се интересува от мнението на другите за Hardy. Вчера той записа дебют за организацията, но беше дисквалифициран, защото вкара непозволен удар с коляно и критиките отново заваляха, но White отново го защити:



Когато някой дойде в UFC и е известен аз искам да видя дали може да се бие. Страхотно е когато се биеш в малки шоута и нокаутираш наред. Когато дойдеш при нас е съвсем различно. Тази вечер научих едно и то беше, че Hardy може да се бие. Той не само показа, че удря здраво, но показа, че може да поема здрави удари в брадичката. 

Той пое доста тежки удари тази вечер. Всички го отписваха в битка на земя, но той успя да се измъкне и научи много тази вечер. Той ще получи друга битка. Hardy направи грешка, която му развали статистиката и загуби. 







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес