Зареждане

Dana White: Georges St-Pierre предизвика опоненти, но не е сериозен за битка в UFC

Dana White: Georges St-Pierre предизвика опоненти, но не е сериозен за битка в UFC
Публикувано на: Декември 8, 2018 в 14:55 ч
Легендарния шампион на UFC, Georges St-Pierre се завърна миналата година след 4 години отсъствие и успя да удуши шампиона в средна категория Michael Bisping. С тази победа GSP влезе в елитния клуб от бойци, които са ставали шампиони в две категории. Седмица след победата той сдаде титлата, защото имаше здравословни проблеми и не искаше да задръства категорията. Оттогава няма индикации, че той ще се завърне в клетката, въпреки че изяви желание за битка с Khabib или McGregor. Dana White не смята, че GSP не е сериозен за завръщане, въпреки готовността му да се бие:


Не мисля, че Georges St-Pierre иска да се бие точно сега. Той дава интервюта и говори, че е готов да се бие с McGregor и такива неща, но това не е реално. Мисля, че Georges ще продължи да говори за битки, които му допадат, но не е сериозен и няма да се завърне скоро.

Истината е че той спечели титлата в полусредна категория, защитаваше я и накрая я оваканти. Спечели титлата в средна категория и остави и нея. Няма да му позволя да се бие за титлата в лека категория, а след това ако я спечели да не я защитава и да избяга. Няма да стане.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес