Зареждане

Dana White: Conor McGregor може да прави каквото си поиска

Dana White: Conor McGregor може да прави каквото си поиска
Публикувано на: Юни 8, 2019 в 00:06 ч
Всички знаем, че Conor McGregor е най-голямата звезда на UFC и като такава той се ползва с доста привилегии. Доста често "The Notorious" е споделял, че той ръководи нещата и казва какво да се случи с него в организацията. Много от бойците се страхуват да говорят и да има претенции, но при него е различно. Той държи рекордите за най-много продадени платени гледания, а това е от изключително значение. Dana White реши да поговори с Brett Okamoto преди UFC 238 този уикенд и засегна темата с най-голямата си звезда, която според него може да прави каквото си поиска:


Какво ви казах преди битката между Mayweather и McGregor ? Тогава ви казах, че той може да не се бие повече в UFC. Koлко пъти се би след тази среща ? В момента Conor се намира в уникална позиция като боец. Има тонове пари. Неговия бизнес с уиското върви много добре. McGregor има възможност да стои, да наблюдава нещата и прави каквото си поиска. 

Много спекулации се носят в последно време. Що се отнася до парите, които бойците получават от платените гледания, то мога да кажа, че те ще ги получат. Можете да ми вярвате, защото ние сме по-умни, отколкото смятате. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес