Зареждане

Dana White: Чиста победа за Jones и няма да има реванш

Dana White: Чиста победа за Jones и няма да има реванш
Публикувано на: Юли 8, 2019 в 08:39 ч
Jon Jones стана обект на много критика, защото не се представи според очакванията на феновете във Вегас. "Bones" игра доста предпазливо срещу Thiago Santos и успя да спечели битката с раздвоено решение, но мнозина вярват, че победата трябвало да бъде за бразилеца или равенство. Президента на UFC не е съгласен с тези твърдения и сподели, че тези, които вярват в победата на Santos са откачили:


Всички, които смятат, че Santos е победил са откачили. Никога не трябва да отсъждаш битка, ако смяташ, че той е победил. Santos  е корав боец и се би здраво. Нещо се случи с неговото коляно във втория рунд. Да, той се би добре, но загуби тази битка. Jones контролираше целия двубой. Контролираше си темпото и всичко. Jones се движеше постоянно напред и в края на краищата беше наранен. Видяхте, че го изнесоха от клетката. 

Той абсолютно си спечели срещата. Мисля, че Jones си доминираше и няма да има реванш. Tой победи и не е като да загубиш с нокаут за 2.5 секунди. Да, хората не са доволни, но той си спечели и то срещу корав боец, който влизаше за победа. Не е като да нокаутираш боец, който никога не е бил нокаутиран. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес