Зареждане

Dana White: Ако Georges St-Pierre се завърне в UFC, няма да е срещу Conor McGregor

Dana White: Ако Georges St-Pierre се завърне в UFC, няма да е срещу Conor McGregor
Публикувано на: Декември 28, 2017 в 09:17 ч
 
 Всички мечти се изпариха. Наскоро треньорът на Georges St. Pierre, Firas Zahabi сподели, че "Rush" би се завърнал в Октагона евентуално за среща с Conor McGregor. Уверено той дори заяви, че това може да се окаже най-голямата среща в историята на свободните боеве.
 
Но това няма да се случи. Поне съдейки по думите на президента на UFC, Dana White, който наскоро разкри, че ако GSP реши да се върне в клетката, няма да е срещу "Notorious".
 
"Той няма да се бие с Conor McGregor. Ако реши да се завърне, шампионът в полусредна категория, Tyron Woodley, и шампионът в средна категория, Robert Whittaker, го очакват. И двамата са насреща, ако GSP иска да влезе отново в Октагона."
 
Поне Georges може да бъде спокоен, че White е отново готов да му даде шампионска среща по избор. "Rush" наскоро се отказа от титлата в средна категория, която спечели в UFC 217, задушавайки Michael Bisping. Благодарение на това свое действие, Luke Rockhold се очаква да се изправи срещу Robert Whittaker в UFC 221.
 
Що се отнася до бъдещето на St. Pierre, White няма нова информация.
 
"Няма развитие. Бях наясно какво му е в главата. Затова и сложих в договора, че задължително трябва да защитава титлата. И двамата знаехме какво се случва. Не знам. Не мисля, че иска да се бие. По-скоро дойде, понаправи малко пари и си отиде обратно в Канада."
 
Сега поне имаме малко повече яснота за леката категория - Tony Ferguson все повече се приближава до среща за титлата с Conor McGregor.
 
Woodley и Whittaker, от своя страна, тепърва ще трябва да защитават титлите си преди да се надяват на среща със St. Pierre.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес