Зареждане

Dana White: Абсолютно е възможно да има реванш между Khabib и Conor McGregor

Dana White: Абсолютно е възможно да има реванш между Khabib и Conor McGregor
Публикувано на: Юли 27, 2019 в 09:40 ч
Dana White не крие желанието си да направи отново битка между две от най-големите си звезди. Миналата година Khabib Nurmagomedov защити титлата си с победа над Conor McGregor, а битката им стана най-продавана в историята на UFC. Билетите за двубоя свършиха за секунди и феновете видяха как Nurmagomedov накара McGregor да се предаде, а след това прескочи клетката и започна меле с Dillon Danis.

За всички е ясно, че от гледна точка на приходите втора битка между двамата ще бъде огромна. McGregor продължава да настоява, че е в пенсия и явно с това цели да извива ръцете на UFC, за да получи реванш с Khabib. Президента на UFC продължава да не разкрива бъдещето на лека категория и не е категоричен, че Tony Ferguson ще получи шанс за битка с Khabib, а днес споделя, че реванш между Khabib и Conor McGregor е възможен:


Лека категория е много интересна, защото имаме Khabib, Ferguson, McGregor, Cerrone и Gaethje. Продължава да се говори за битка между Khabib и Georges St. Pierre. Има много интересни и луди неща, които може да направим в тази категория. GSP сподели, че се оттегля, но ще се върне, ако има битка с Khabib. Да, втора битка между Khabib и McGregor ще бъде огромна и е абсолютно възможна. Мисля, че McGregor ще се завърне в началото на следващата година. 

В момента всички тези момчета гледат към септември, за да видят какво ще стане между Khabib и Poirier. Mисля, че ще има раздвижване след тази битка. Ще видим какво ще се случи с Conor. Ние можем да видим, че той не участва във филми, а постоянно тренира и е в страхотна форма. Има прекалено много пари, които са замесени в битка между Khabib и McGregor. Богатите залагат, че такава битка ще има. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес