Зареждане

Дана Уайт не знае какво да прави, ако Джоунс и Миочич се оттеглят след битката им

Дана Уайт не знае какво да прави, ако Джоунс и Миочич се оттеглят след битката им
Публикувано на: Юли 31, 2024 в 12:00 ч
Президентът на UFC Дана Уайт изрази мнението си относно идеята, че Джон Джоунс и Стипе Миочич могат да се оттеглят след UFC 309.

Както знаем, според настоящия план Джон Джоунс ще защитава титлата си на шампион на UFC в тежка категория срещу Стипе Миочич. Изглежда, че това ще се случи на UFC 309 в Ню Йорк, но това все още не е потвърдено от промоутъра.

Разбира се, около този двубой има много спорове. Това до голяма степен се дължи на присъствието на Том Аспинал, временния шампион на UFC в тежка категория. Не помага и фактът, че много фенове смятат, че Джоунс, а също и Стипе Миочич, вероятно ще се пенсионират след суперсблъсъка си.

По време на пресконференцията на UFC 304 след двубоя Дана Уайт отговори на тази спекулация.


Мнението на Уайт за Джоунс/Миочич

"Ако и двамата се пенсионират? Това ще е много кофти", каза Уайт. "Това ще е гадно. Не знам какво ще правим, ако това се случи."

"Джон Джоунс не е глупак", каза Уайт. "Джон Джоунс има много висок боен интелект. Той знае с какво разполага Аспинал и за какво става дума. Мисля, че ще трябва да видим какво ще се случи в този бой със Стипе, да видим къде са мислите на Джон. Или, ако Стипе спечели, да видим какво е неговото настроение  и да видим какво искат да направят. Дали това е последната им битка? Ще се пенсионират ли?

"Мисля, че ако Стипе спечели, вероятно ще се пенсионира. Но мисля, че ако Джон Джоунс спечели, просто смятам, че състезателният дух, който има, и желанието му да докаже на света, че е най-добрият ще го накара да се бие. Особено когато хората казват, че Аспинал може би е най-добрият в историята. Мисля, че точно това е нещо, което разпалва Джон Джоунс."

Какво предполагате, че ще се случи?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес