Зареждане

Дана Уайт и компания отново хвърлиха сянка върху UFC 303

Дана Уайт и компания отново хвърлиха сянка върху UFC 303
Публикувано на: Юни 12, 2024 в 06:14 ч
Дана Уайт и компания отново добавиха слухове за ново главно събитие на UFC 303.

UFC 303: Макгрегър срещу Чандлър е планирано да се проведе в събота, 29 юни, в T-Mobile Arena в Лас Вегас, Невада.

Очаква се Конър Макгрегър (22-6 ММА) да направи дългоочакваното си завръщане в октагона, за да се изправи срещу Майкъл Чандлър (23-8 ММА) в главна битка в полусредна категория.

На 3 юни UFC направи следното изявление:

"Пресконференцията на UFC 303, насрочена за понеделник, 3 юни, в Дъблин, Ирландия, в 3Arena, е отложена до второ нареждане. Искрено се извиняваме на всички фенове, които са планирали да присъстват. Когато разполагаме с допълнителна информация за нова дата и час, ще я споделим незабавно. - Благодарим ви."

Това съобщение доведе до спекулации, че нещо не е наред и може би двубоят между Макгрегър и Чандлър е застрашен.

По време на събитието на UFC в Луисвил миналия уикенд промоутърът пусна промо за Макгрегър срещу Чандлър, потвърждавайки, че основното събитие все още е планирано за 29 юни.

 В пореден обрат журналистът Ариел Хелуани се включи в "X" този следобед с последната актуализация относно UFC 303:



"Последни новини за UFC 303: Приблизително по това време миналата седмица цялото безпокойство около главното събитие на UFC 303 сякаш започна да се разсейва. До сряда не бяха изпращани повече запитвания за търсене на заместници. Всички изглеждаха готови (отново). По-късно през седмицата Чандлър даде интервю за The Pivot, в което разказа, че всичко е наред, а в събота UFC отново го промотира в телевизионното предаване на ABC Fight Night. Имаше опасения, че битката ще бъде отменена, и изглеждаше, че те вече не са налице."

"Но от тази сутрин насам множество източници твърдят, че отново се изпращат писма за 29 юни. За замяна и/или нова(и) битка(и). Накратко, изглежда, че отново има песимизъм по отношение на статута на главното събитие на 303. Всъщност песимизмът е дори по-голям, отколкото в понеделник миналата седмица, след като пресконференцията беше отменена в последния момент."

"Това застраховка ли е? Проверка? Режим на търсене спешна замяна на един от участниците? Остава да видим. Всичко се развива отново. Но все още не изглежда, че сме излезли от ситуацията по някакъв начин. Очаквайте още информация и се надяваме в скоро време да получите окончателен отговор в едната или другата посока."

Така че... ще видим ли Макгрегър срещу Чандлър на UFC 303? Както се казва в старата поговорка, където има дим, там има и огън. Или пък това е подготвяне на реклама? Всеки сам може да предположи.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес