Зареждане

Дан Хукър предизвика Нейт Диаз за UFC 266

Дан Хукър предизвика Нейт Диаз за UFC 266
Публикувано на: Юни 18, 2021 в 07:00 ч
Дан Хукър планира да се завърне в клетката на UFC 266, което ще се проведе в края на септември. 31-годишният боец от Нова Зеландия ще се опита да спре серия от 2 поредни загуби. Хукър е с рекорд 20-10 в ММА и стартира тежко 2021 година.

Той беше нокаутиран в първия рунд от Майкъл Чандлър, който направи дебют в UFC. Хукър остави ръкавиците си в центъра на клетката след боя, с което загатна за оттегляне от спорта. В крайна сметка той сподели, че няма да се оттегля и ще продължи да се бие. Хукър печели 17 от срещите си с приключване и 4 пъти е губил с приключване.

Хукър иска да се бие с Нейт Диаз, който преди няколко дни загуби от Леон Едуардс. Дан вярва, че двамата ще дадат шоу на феновете и каза следното за завръщането си:

Това би било вълнуваща битка. Нейт е боец, който хората искат да гледат. Мисля, че Диас знае какво да очаква от мен. Не бихме играли игри, а ще се срещнем в средата на клетката и може би най-силният ще бие. 

Вече преговарях с UFC относно завръщането ми и им дадох предпочитана дата за мен, но по това време всички достойни опоненти бяха заети. Така че ще се върна през септември за същия турнир, в който ще се изправят Волкановски и Ортега. 

Нейт каза, че иска да се върне след три или четири месеца. Ако той е готов да се бие на UFC 266, тогава можем да се срещнем. Обявих датата на завръщането си и няма да чакам никого.

Има ли смисъл от бой между Хукър и Диаз ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес