Зареждане

Dan Hardy все още обмисля завръщане в ММА

Dan Hardy все още обмисля завръщане в ММА
Публикувано на: Юли 17, 2019 в 12:00 ч
Dan Hardy (25-10) вече е извън играта цели 7 години, но не спира да загатва, че може и да се завърне в ММА. Той се оттегли пред 2012 година, след като навлезе в серия от 2 поредни победи с нокаут над Duane Ludwig и с решение над Amir Sadollah. Hardy е бивш претендент за титлата в полусредна категория и загуби от Gerges St-Pierre през 2010 година с решение. Той успя да запише 6 победи и 4 загуби в UFC и няма нищо против да се върне в играта, но е прекалено зает с работата си в организацията:


Винаги си мисля за завръщане. Започвам да тренирам няколко дни поред, а след това ме пращат в някоя част на света, за да говоря за битката на някой друг, вместо аз да се бия. Прекарах една седмица в American Top Team, където снимахме с Amanda Nunes и няколко други бойци. Прибирам се вкъщи и пак започвам да тренирам, както може да видите в моя профил. Движа се добре и не мисля, че някога напълно ще се оттегля. 

Много бих искал да се бия отново. Разбира се, че искам да го направя. Имам идеи за опоненти и събития, но все още няма смисъл да говоря. Ще ми трябват няколко месеца, за да се подготвя и от USADA  ще ми дадат това време, защото трябва да ме включат в тяхната система. Трябва да се хвърля във водата, а не просто да потапям пръст в нея. Ще трябва да се видя с  Jeff Nowitzki.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес