Зареждане

Дан Харди вече не е боец на UFC

Дан Харди вече не е боец на UFC
Публикувано на: Май 17, 2021 в 00:00 ч
Дан Харди постигна своята цел и беше освободен от UFC. В последните дни 38-годишния британец призова организацията да го освободят. В последните години Харди работеше като коментатор и анализатор при тях. Той обаче не спря да прави изцепки, което доведе до уволнението му. Харди скочи на Хърб Дийн преди време и му потърси сметка за отсъждането му в битка на галавечер на UFC.

Дан беше предупреден от Дейна Уайт, че ще бъде уволнен при следващо провинение. Харди не си взе поука и в Абу Даби се скарал с жена от персонала на UFC, което доведе до уволнението му като коментатор. Явно Харди не беше доволен от това и призова да го освободят от неговия договор като боец.

 
Дан е с рекорд 25-10-1 в ММА и за последнo се би през 2012 година. Той победи Садолах с решение и навлезе в серия от 2 поредни победи. Харди е бивш претендент за титлата в полусредна категория. Той приключва 16 от срещите си и 5 пъти губи с приключване.

В миналото Харди имаше проблеми със здравето, което сложи на пауза кариерата му, но той намери лечение и лекарите му дадоха зелена светлина за завръщане. Вече няколко години той говори за завръщане, но така и не се върна. Сега обаче той е свободен агент и ще очаква оферти от ММА организации.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес