Зареждане

Дан Билзериан и Серони притеснявали семейството на Антъни Смит

Дан Билзериан и Серони притеснявали семейството на Антъни Смит
Публикувано на: Май 26, 2022 в 02:00 ч
Не е необичайно бойците на UFC да се напиват по време на събития на живо на организацията. 

Това решил да направи легендата Доналд Серони през 2019 година преди битката на Антъни Смит. Тогава Смит премери сили с Джон Джоунс за титлата в полутежка категория. Антъни загуби с решение, но се съвзе и към днеша дата пак е претендент за златото.

Преди битката с Джоунс, Серони и Дан Билзериан се настанили близо до клетката, за да гледат. Двамата решили да изгонят съпругата и майката на Смит, които получили добри места за боя. В интервю за Майкъл Биспинг, Смит реши да разкаже тази история:

"Дан Билзериан и Доналд Сероне изгониха майка ми и съпругата ми от местата им, докато се готвя да се бия с Джон Джоунс. Бях бесен заради това. 

Ако след битката бях видял Билзериан зад сцената, то щях да му откъсна главата. Толкова бях ядосан. Те идват и искат да седнат и да гледат битката, но са брутално пияни. 

И така им казват, че това са техните места. Майка ми не познава Дан Билзериан или Доналд Сероне. Жена ми знае кой е Доналд, но не го познава лично. 

В крайна сметка Дан е до майка ми и след това по време на битката гледа порно на телефона си. По време на битката той седи там и гледа порно."

В края на юли Смит се завръща, за да мери сили с Магомед Анкалаев в Тексас на UFC 277. Победителят вероятно ще получи шанс за титлата.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес