Зареждане

Дамир Исмагулов отмени оттеглянето си от ММА

Дамир Исмагулов отмени оттеглянето си от ММА
Публикувано на: Януари 31, 2023 в 15:00 ч
Дамир Исмагулов отмени своето оттегляне от ММА.

31-годишният боец от Русия обяви, че се оттегля от ММА в началото на януари тази година. Той изтъкна, че имал проблеми със здравето, които трябва да оправя. Това решение дойде, след като Исмагулов инкасира първата си загуба в UFC. Дамир беше надигран от Арман Царукян през декември 2022 година.

Той загуби с решение и се раздели със серия от 19 поредни победи. Сега Исмагулов разбрал, че има 1 оставаща битка от своя договор с UFC и планира да се бие. Той иска да направи реванш с Царукян.

„Наскоро моят мениджър Саят Абдрахманов ме информира, че ми остава още една битка по договора ми с UFC. Имаше много оферти от други лиги, където парите бяха много по-високи. 

Можех да отида там и да направя пари, но аз дойдох в UFC не заради парите, а заради наследството. Исках да докажа на себе си, че мога да се състезавам срещу най-силните бойци. 

Завърших кариерата си, но след като разбрах, че имам друга битка по договора си, реших да се върна и да я направя! В последната си битка загубих от Арман Царукян, който е един от най-силните бойци в лека категория в UFC. 

Мисля, че мога да се представя много по-добре. Обещахме на феновете да приключим нашата битка по-рано! Дейна Уайт, Шон Шелби, дайте ни реванш!“, написа Исмагулов. 

Дамир е с рекорд 24-2 в ММА. Той не е губил с приключване в кариерата си.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес