Зареждане

Дългогодишен треньор на Емеляненко почина с COVID-19

Дългогодишен треньор на Емеляненко почина с COVID-19
Публикувано на: Август 30, 2020 в 07:30 ч
Легендарният треньор по джудо и самбо Владимир Воронов е починал на 55-годишна възраст. Воронов е дългогодишен треньор на легендарният Фьодор Емеляненко и го тренираше още от 10-годишна възраст. Воронов беше до Емеляненко през цялата му кариера и му помагаше да развие своите умения в самбо, джудо и ММА.

В своя акаунт в социалните мрежи Фьодор сподели, че Воронов е починал вчера. От руските медии споделят, че Воронов бил с COVID-19 и последната седмица е бил в реанимация и интубиран. Владимир имал сърдечни проблеми, както и с кръвното налягане. Ето какво написа Емеляненко в своя акаунт в социалните мрежи:

Треньорът ми Владимир Михайлович Воронов почина. От детството Владимир Михайлович беше част от семейството, взискателен наставник. Той винаги е бил до мен в трудни и щастливи моменти. Владимир беше не само треньор, но и баща на много спортисти. 

Той отглеждаше шампиони, силни по дух, вярваше в млади момчета и им помагаше да намерят своя път в живота. Моите най-искрени съболезнования на семейството и приятелите на Владимир Михайлович. Моля за вашите молитви за Владимир.

Воронов е почетен треньор на Русия, майстор на спорта на СССР по джудо, заслужил треньор на Русия по самбо. Той също е почетен гражданин на Староосколския градски окръг на Белгородска област. Три пъти, през 2009, 2010 и 2013 г., той става най-добрият треньор на Белгородска област.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес