Зареждане

Дъглас Лима продължи да губи в Bellator

Дъглас Лима продължи да губи в Bellator
Публикувано на: Юли 23, 2022 в 07:35 ч
Дъглас Лима продължи да губи под банера на Bellator. Бившият шампион в полусредна категория от Бразилия оглави Bellator 283, което се проведе във Вашингтон.

Негов съперник беше Джейсън Джаксън в бой в категория до 78 килограма. Джаксън (16-4 MMA, 7-1 BMMA) успя да победи Лима (32-11 MMA, 14-7 UFC) чрез единодушно съдийско решение (50-45, 50-45, 50 -45), за да затвърди мястото си на топ претендент в дивизията. 

В първите два рунда Джаксън успя да събори Лима на земята и да го контролира. В третия рунд се случи същото. Феновете не бяха доволни и започнаха да освиркват. В четвъртия рунд Лима опита да накаже Джаксън с лоу кикове, но пак се озова на земята.

В рунд 5 изглежда всички знаеха какво предстои и то все пак се случи. Джаксън веднага свали Лима и го доминира до края на рунда. Така след 5 рунда доминация на земята, Джаксън спечели с решение и открадна победата. Явно Лима няма да оправи своята игра на земята.

С тази победа Джаксън навлезе в серия от 6 поредни победи. Той се приближи до златото в категорията. Лима от своя страна губи за 4-ти пореден път. Той няма победа в ММА от близо 3 години.










Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес