Зареждане

Дъглас Лима иска шанс да стане двоен шампион

Дъглас Лима иска шанс да стане двоен шампион
Публикувано на: Декември 28, 2019 в 17:00 ч
31-годишният шампион в полусредна категория Дъглас Лима ще изпрати една от най-успешните години в кариерата си. Той успя да спечели турнира в полусредна категория на Bellator, след като на финала си отмъсти на Рори Макдоналд. Бразилеца си върна титлата, както и спечели 1 милион долара. Лима навлезе в серия от 3 поредни победи и успя да спечели 11 от последните си 13 битки. Той си отмъсти на Корешков и Макдоналд, които записаха победи над него и сега гледа към златото в средна категория.

Дъглас е побеждавал почти всички в полусредна категория и знае, че ще се зададат реванши в категорията, но голямото му желание е да се качи в средна категория, за да се пробва срещу Рафаел Ловато. "The Phenom" иска да влезе в елитния клуб от бойци, които успяват да държат две титли едновременно. Ето какви са неговите планове за бъдеще:


Сигурен съм, че ще имам реванши с бойци от полусредна категория. Това ще се случи, ако не подпишат с някои големи имена в категорията. Моето желание е да се кача в средна категория, за да се пробвам за титлата. Това е нещото, за което мисля и чакам да видя какво ще стане. Вече съм дал дата на организацията за следващата ми битка. 

Искам да се бия през март или април. В момента Bellator работят и аз съм готов да се кача в средна категория или да браня титлата си. Ще направя това, което от Bellator решат. Не знам какво ще се случи, защото те планират да дадат реванш на Мусаси. Мисля, че някои супер битки са смислени за мен. 

Мусаси каза, че ще слезе в полусредна категория, ако победя Макдоналд. Аз се целя в големи битки с големи имена. Ловато е страхотен шампион и ще е добре да се бием. Ако мой опонент е Мусаси, то тогава ще е още по-добре, защото е по-голямо име. Ще се бия с всеки, който от Bellator предложат. Мисля, че на този етап от моята кариера големите битки са добри за мен. 






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес