Зареждане

Cyborg: Ronda Rousey ще бъде щастлива в WWE

Cyborg: Ronda Rousey ще бъде щастлива в WWE
Публикувано на: Януари 31, 2018 в 09:42 ч

Мнозина все още са в шок от решението на бившата шампионка в категория петел на UFC, Ronda Rousey да се прехвърли към WWE.

Сега обаче, един от най-големите ѝ врагове, Cris Cyborg споделя, че "Rowdy" ще бъде щастлива в кеча, тъй като победител можеш да бъдеш, само доколкото самата организация позволява.

"Вярвам, че ще ѝ е добре в WWE, тъй като е съвсем различен свят от свободните боеве. Например, загубите и победите се определят преди срещите."

В наскорошно интервю Rousey отказа да сподели дали загубите ѝ в Октагона са я подтикнали да пренасочи кариерата си, но според Cyborg, всичко си има причина.

"Постъпва нормално. Все пак можем да говорим само за неща, които вече сме приели и осмислили. Тя все още не е превъзмогнала ММА загубите си, въпреки че е вече на друго ниво в своята кариера. Понякога хората имаме нужда от професионална помощ, за да се справим с проблемите си."

На Cyborg обаче ѝ остава още време в клетката и се говори, че дори ще защитава титлата срещу шампионката Amanda Nunes.

"Целта ми е да се бия в моята си категория, тъй като се надявам да продължава да се развива. Но бих се била и срещу Amanda, ако толкова настоява. Към този момент мениджърът ми преговаря за срещата."

Що се отнася до двубоя ѝ с Rousey, който така и не се състоя - надеждата все пак живее.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес