Зареждане

Curtis Blaydes: Ще подходя към Francis, като към наранено животно

Curtis Blaydes: Ще подходя към Francis, като към наранено животно
Публикувано на: Ноември 23, 2018 в 22:57 ч
Curtis Blaydes излиза утре срещу Francis Ngannou в търсене на отмъщение. Той инкасира първата си загуба в ММА от Francis Ngannou преди години и сега е мотивиран да победи, защото е в серия от 5 поредни победи и е близо до титлата. Blaydes идва след брутална победа над Alistair Overeem, а Francis Ngannou идва след серия от две поредни загуби и напрежението е върху двамата бойци. Blaydes обаче е готов и няма да подценава Ngannou:


Наясно съм с това, че не съм най-техничен, нито най-добър страйкър, но моят атлетизъм и издръжливост ми спечелиха доста мачове. Готов съм да отбелязвам събарания, докато моят опонент се предаде психически, защото обичам да пречувам психиката им. Харесва ми постоянно да пресирам, да вземам центъра на октагона и да се движа напред. Към Francis ще подходя, като към ранено животно, защото когато едно животно е ранено, тогава е най-агресивно.

Той знае, че навлизането в серия от 3 поредни победи не е добре и може да му струва оставането в UFC. В момента той се бие за следващия си договор с организацията. Няма да го подценявам, защото съм близо до титлата и при победа, ще се приближа още повече. Няма място за подценяване тук и няма да го приема несериозно. Ще се бия, сякаш това е битка за титлата.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес