Зареждане

Curtis Blaydes: Искам да се върнат времената в които най-добрите се биеха един срещу друг

Curtis Blaydes: Искам да се върнат времената в които най-добрите се биеха един срещу друг
Публикувано на: Август 19, 2018 в 08:03 ч
Претендентът за титлата в тежка категория Curtis Blaydes не е доволен от развоя на нещата в тежка категория. Daniel Cormier, който е шампион предпочете да се бие с наказания от USADA, Brock Lesnar и това изобщо не се харесва на Blaydes, който трябва отново да се бие, а според него заслужава шанс за титлата.

Blaydes мечтае за добрите стари времена в които най-добрите се биеха един срещу друг:

Гадно е защото боец, който няма победа от около 8 години и е наказан от USADA, ще получи шанс за титлата в тежка категория. Ясно е че той е голямо име и привлича внимание и платени гледания, но просто ми се иска да се върнем във времената в които най-добрите се биеха един срещу друг. 

Сега никой не го интересува това и всеки мисли само за парите, които ще изкара от дадена битка. Иска ми се всичко да е като преди и когато двама мислят, че са най-добрите го доказват в клетката, но това няма как да се върне.


Curtis Blaydes се завръща на 25 ноември в Китай за втора битка с Francis Ngannou, който преди години го победи, защото Blaydes беше със затворено око и лекарите не му позволиха да се бие.

Вие искате ли да се върнат тези времена в които най-добрите се биеха и не се интересуваха от парите ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес