Зареждане

Curtis Blaydes иска да се бие за титлата, ако победи Overeem в UFC 225

Curtis Blaydes иска да се бие за титлата, ако победи Overeem в UFC 225
Публикувано на: Март 16, 2018 в 11:09 ч

Ако не броим срещата с Adam Milstead, Curtis Blaydes е вече в серия от 5 поредни победи. Последната беше една от най-големите в кариерата му, срещу Mark Hunt, и ще я използва за отскок преди срещата с Alistair Overeem. Overeem, от своя страна, ще се опита да си задържи позицията, въпреки че Blaydes има сериозния шанс да си спечели среща за титлата.

"Усещам някакъв натиск, но срещата с Overeem е добра и за двама ни. Единствената всъщност, от която имаше смисъл. Нямаше да му дадат отново Ngannou, нямаше и да му дадат друг шанс за титлата без да се бие с някого преди това. Нямаше да го изправят и срещу Mark Hunt отново. Вариант освен мен беше и Cain Velasquez, но той май е още контузен, не знам. Като цяло, няма много варианти, така че има логика да се бием двамата."



"Мисля, че ако надвия Alistair, a Cain продължи с дългата си почивка, аз ще трябва да бъда следващият. Абсолютно. Отново, това е най-логичната среща. Всички заслужаваме да се бием за титлата, но ако победя Alistair, ще бъде мой ред. Горе-долу това е продължението на предната ми среща. Той е по-висок и... няма да кажа, че не е силен, но не притежава легендарната КО сила на Mark Hunt. Ще следя ръцете му, ще гледам как се движат краката му и ще използвам боксовите си умения, за да се доближа максимално преди да го съборя на земята, където нямам равен."

Известно е, че Stipe Miocic в момента е зает с шампиона в полутежка категория, Daniel Cormier, срещу когото ще се изправи в UFC 226, но победата срещу Overeem ще постави Blaydes на опашката за титлата в тежка категория. Ако излезе от UFC 225 невредим, като нищо ще можем да го видим отново в Октагона през есента или зимата.

Събитието ще се излъчва по спортния канал Mtel Sport 2, където може да следите на живо всички издания на UFC.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес