Зареждане

Cub Swanson победи Kron Gracie в брутална битка

Cub Swanson победи Kron Gracie в брутална битка
Публикувано на: Октомври 13, 2019 в 05:28 ч
Cub Swanson и Kron Gracie споделиха клетката в подглавната битка на събитието UFC on ESPN+ 19, което се провежда в Тампа, Флорида. Двамата си спретнаха изключително здрава битка, която за изненада на феновете се проведе в стойка. Swanson се представи на много високо ниво и през цялото време не спря да пресира и да вкарва тежки удари в тялото и главата на своя опонент.

Gracie на няколко пъти опита да пренесе срещата на земя в търсене на събмишън, но Swanson беше недостижим. Във всички рундове Swanson беше по-активния боец, а Gracie показа голямо сърце и издръжливост, но беше надигран от своя опонент. Битката им стигна до решение, което беше единодушно в полза на Swanson - (30-27, 30-27, 30-27).

Toва е първа победа за Swanson от две години и с нея той прекъсва серията си от 4 поредни загуби и може да си поеме глътка въздух. Gracie от своя страна губи за първи път в своята кариера. Той беше в серия от 5 поредни победи със събмишън, но не успя да намери отговор за Swanson и се разделя със серията. Битката им беше радост за окото и развълнува всички фенове и коментаторите в залата.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес