Зареждане

Cris Cyborg загатна, че може да отиде в Bellator

Cris Cyborg загатна, че може да отиде в Bellator
Публикувано на: Август 30, 2019 в 08:00 ч
Качил: DoloR
Бившата шампионка на UFC в категория перо Cris Cyborg си тръгна със скандал от организацията. Тя победи Felicia Spencer в края на миналия месец с решение, а след битката от нейния екип пуснаха видео, с което засрамиха Dana White. Това беше последна битка от договора на бразилката с UFC и White реши, че повече няма нужда от нея и отказа да предложи нов договор.

Cyborg записа рекорд 6-1 в UFC, като в края на миналата година загуби с нокаут за 51 секунди от Amanda Nunes, което беше първа загуба за Cris от 13 години и тя се раздели с пояса.

Организацията имаха желание да организират реванш, но лошите им отношения не позволиха това да се случи. Сега бившата шампионка вече е свободен агент и споделя, че не съжалява за нищо по време на престоя си в UFC:


Имах чувства в сърцето си за всичко, което направих в UFC. Не съжалявам за нищо. UFC вече е в миналото. В моето сърце това вече е минало и свърши след последната битка. Мисля, че направих много в UFC и съм една от тези, които имат повече победи, отколкото загуби. 

Във всяка организация, в която съм се била имах цел и целта в UFC беше да има категория перо. Успях да го постигна. В най-скоро време ще обявя новата ми организация, където Cyborg ще е добра дошла. Съвсем скоро ще се върна в Бразилия, което е част от моя нов договор. 

Преминах през доста етапи, които имаха начало, среда и край. Invicta имаше своя край, а Bellator от своя страна нямаше край. UFC също си имаха начало, среда и край. Нямам търпение да започна новия проект.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес