Зареждане

Cris Cyborg: UFC не ме създадоха

Cris Cyborg: UFC не ме създадоха
Публикувано на: Януари 24, 2019 в 00:00 ч
Cris Cyborg допусна първа загуба от 13 години миналия месец. Тя беше брутално нокаутирана за първи път в кариерата си от Amanda Nunes и загуби титлата си в категория перо. Cyborg ще може да се бие отново за нея, защото Nunes вече сподели, че няма интерес към категорията и ще оваканти титлата. Cris иска нов шанс срещу нея и се надява да остане в UFC, но дори и да не остане тя ще отиде другаде, защото е име, което не е създадено от UFC:



Първата нощ след загубата не успях да запся. Определено не можах да гледам отново битката. Това беше нещо, което се случи. Да съм непобедена цели 13 години беше благословия. Тъгувах няколко дни, но винаги оставям нещата в ръцете на Бог. От мен зависи да тренирам здраво, но победите са от него. Няма как да се ядосвам, защото той има най-добрият план за нас.


Няма да се изненадам, ако не получа реванш. Ще се опитам да работя с UFC, защото искам да остана. Феновете ще ме последват, където и да отида. Аз не съм създадена от UFC и бях Cyborg още преди да дойда тук. Звездата ми ще изгрее и на друго място, защото обичам да работя.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес