Зареждане

Cris Cyborg остава вярна на UFC, ще покаже джиуджицу в идния си двубой

Cris Cyborg остава вярна на UFC, ще покаже джиуджицу в идния си двубой
Публикувано на: Февруари 14, 2018 в 11:44 ч

Cristiane Justino не е глупава. Тя е наясно, че ще бъде трудно да привлече вниманието на феновете на спорта към предстоящата си среща, тъй като повечето дори не са и чували за Yana Kunitskaya, която ще дебютира срещу нея в UFC 222.

Събитието ще се излъчва по спортния канал Mtel Sport 2, където може да следите на живо всички издания на UFC.

Затова бразилката възнамерява да даде всичко от себе си и да не лишава феновете от насилието, което искат да видят.

"Искам да дам на феновете насилието, което очакват да видят от мен. Виждали са ме да се боря. Виждали са ме да удрям. Сега може да имат възможността да видят джиуджицу уменията ми в действие."

Justino помогна на организацията, когато Max Holloway беше контузен и трябваше да се оттегли. За малко UFC 222 да бъде превърнато в безплатно събитие, но тогава "Cyborg" се намеси, надявайки се услугата ѝ някой ден да бъде върната.

"Когато от UFC се обадиха и ми казаха, че имат нужда от ново главно събитие, усетих възможността да покажа, че съм им вярна и че съм готова да се намеся, когато е необходимо."

В замяна, Justino иска да бъде рекламирана още по-добре.

От дебюта си в Октагона през 2016-та насам, Justino (19-1, 1NC) има 5 поредни победи, 4 от които чрез брутални нокаути. Последното и представяне навярно е най-впечатляващо, тъй като тя надви с тупаници бившата боксова шампионка Holly Holm.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес