Зареждане

Cris Cyborg: До месец подписвам с нова организация

Cris Cyborg: До месец подписвам с нова организация
Публикувано на: Август 12, 2019 в 08:20 ч
Бившата шампионка на UFC в категория перо Cris Cyborg не успя да изглади различията си с организацията и ще продължи кариерата си другаде. Бразилката изкара 3 години в UFC, в които спечели 6 победи и защити титлата 2 пъти. Тя загуби за първи път от 13 години през декември миналата година, след като Amanda Nunes я нокаутира за 51 секунди. Cyborg все пак се завърна с победа и в последната битка от своя договор с UFC записа победа с решение над Felicia Spencer през юли.

След битката от щаба на Cyborg пуснаха обработено видео, в което изкарват Dana White лъжец и той беше бесен. Cyborg се извини, но това не помогна и White реши да я освободи. Тя не беше доволна от отношението на организацията към нея през годините и споделя, че до месец ще стане ясно името на нейната нова организация:


Радвам се от това, че ще започнах нов проект. Преминах през много неща, които имаха начало, среда и край. Бях в Invicta, а след това в UFC. Сега е време за нещо друго. 

След по-малко от 30 дни ще подпиша своя договор и тогава ще разберете името на новия ми дом. Това е тайна, но ние почти сме готови.


В момента много организации се борят за нейния подпис, като най-сериозни са Bellator и ONE Championship.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес