Зареждане

Corey Anderson вбеси Jon Jones

Corey Anderson вбеси Jon Jones
Публикувано на: Юли 28, 2019 в 07:00 ч
Jon Jones и Corey Anderson пренесоха враждата си на по-високо ниво. Jones присъства на събитие на iPlay America в Ню Джърси, където се срещна със своите фенове, а неговия потенциален опонент Anderson тренира наблизо и реши заедно с приятели да посети събитието и да притесни "Bones". Двамата не се приближиха достатъчно, за да ескалират нещата, но размениха приказки и Jones не беше доволен от пристствието на Anderson. Eто какво точно се случи и какво си казаха двамата:


Anderson: Опитвам се да поговоря с теб. Това е всичко. 

Jon Jones: Това е добре. Искам да ти кажа нещо и то е, че ако искаш да се бием, то ние ще го направим. Не е добра идея да идваш тук и да говориш глупости. 

Anderson: Никой не ти е казал нищо. 


Малко по-късно Corey сподели в социалните мрежи целта на своето посещение, с което разгневи шампиона в полутежка категория:


Просто отидох, за да кажа "здравей" на Jones, който дойде в моя град и исках да го посрещна топло. Той обаче се поддаде на емоцията. Аз съм жертвата. Той също така обиди моя треньор.


Jones сподели преди няколко дни, че иска да се завърне през ноември и с оглед на ситуацията в категорията Anderson е един от малкото, които може да наречем потенциални претенденти за титлата.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес