Зареждане

Corey Anderson: Jon Jones вече не е същият

Corey Anderson: Jon Jones вече не е същият
Публикувано на: Юли 21, 2019 в 06:30 ч
Corey Anderson отчаяно се опитва да си изкара битка с Jon Jones и няма да спре да говори по негов адрес. Преди няколко дни двамата влязоха в словесна война и "Bones" се закани, че ще му разобличи задника през декември. Anderson е убеден, че иска да опита всички оръжия на Jones и не се страхува от него. Corey е видял много слаби места в играта на на шампиона във Вегас и смята, че Jones вече не е същият:


Всеки, който е гледал битката на Jones във Вегас и каже, че той е същия като преди, то най-вероятно е гледал със затворени очи. Имаше много слаби места в неговата игра, които Santos показа, но Jones също си ги показа. Не мисля, че Thiago спечели битката. Аз следих нещата и мисля, че Jones вкара по-сериозните удари в 3-тия рунд. Всички вярват, че било равностойна битка, но аз видях как Jones спечели 4 рунда, а Santos само 1 рунд. Все още не знам нищо. 

Знам, че от UFC ме искат във Вегас следващата седмица, за да говорим, но все още няма нищо за битка. На 100% съм готов да се бия, но чакам шанс. Аз искам да се бия за титлата или в битка, която ще ме приближи до нея. Не искам да съм като Donald Cerrone, който продължава да се бие. Сега вече имам семейство и се бия с причина. Искам да се бия за титлата и да я спечеля, а след това да я защитавам. Явно това не е нещо, което от UFC искат. 0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес