Зареждане

Corey Anderson: Jon Jones бяга от рисковата битка с мен

Corey Anderson: Jon Jones бяга от рисковата битка с мен
Публикувано на: Ноември 15, 2019 в 09:48 ч
Corey Anderson не е впечатлен от опонентите на Jon Jones. Той вярва, че шампиона бяга от него и не иска да се бият, защото имало голям риск в такава битка. Anderson e в серия от 4 поредни победи и по-рано този месец нокаутира Johnny Walker, с което се затвърди като безспорен претендент.

За съжаление от UFC и Jon Jones предпочитат Dominick Reyes за следващ съперник на шампиона. Reyes е непобеден и бил по-опасен съперник. Corey не смята така и вярва, че всички опоненти на "Bones" били еднотипни. Ето какво още сподели Corey пред MMAFighting.com:


Всички тези бойци, с които Jones се бие са еднотипни. Dominick Reyes е страхотен страйкър, но няма добра защита от събаряния. Той има добро джиу-джитсу. Всички знаехме, че  Thiago Santos е страйкър, но нищо повече. Знаехме също така, че Anthony Smith има шанс, но само ако се измориш и той те свали на земята или те спипа в последните минути. 

Аз обаче съм боец, който има добро кардио, страйкинг и борба на същото ниво като тези на Jon Jones или дори по-добри. Моето джиу-джитсу също е като неговото и това е рискова битка. Иска ли Jones такава битка, или иска лесните победи ? 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес