Зареждане

Corey Anderson: Дайте ми шанс за титлата или ме уволнете

Corey Anderson: Дайте ми шанс за титлата или ме уволнете
Публикувано на: Ноември 4, 2019 в 00:00 ч
Много хора критикуваха Corey Anderson за това, че не спираше да предизвиква Jon Jones. Anderson беше в серия от 3 поредни победи с решение и от UFC му дадоха битка с Johnny Walker, който унищожаваше своите опоненти. Двамата се сблъскаха в Ню Йорк на UFC 244 и Anderson показа, че не трябва да бъде подценяван. Всички вярваха, че Corey не е атрактивен боец, но той смълча залата.

Corey размаза бразилеца за две минути и навлезе в серия от 4 поредни победи. Той си спечели бонус за представяне на вечерта и вече е категоричен, че трябва да се бие за титлата. В интервю пред медиите Anderson сподели, че ще настоява за шампионска среща или ще поиска да бъде освободен от организацията:


Аз и моите треньори знаем, че съм най-добрия в категорията. Има си нива в тази игра и ти трябва да си извоюваш позицията. Той се опита да вземе моята позиция, но разбра, че си има нива. Винаги съм си заслужавал успехите и нищо не ми е давано на готово. 

Да, Reyes нокаутира Weidman, но аз нокаутирах Walker, който набираше скорост. Johnny беше боец, който UFC искаха да стане шампион. Аз го унищожих и го върнах назад. Аз си изучавам моите опоненти, а има много други, които не го правят. Повечето от тях гледат неговите последни битки и се впечатляват. 

Аз обаче гледам всичко и знаех, че той е бил нокаутиран и преди. Знаех си, че ще мога да го нокаутирам и се бях фокусирал върху брадичката му. Има си нива тук и трябва да си професионалист. Той се спъна преди да застанем лице в лице и мисля, че беше фалшиво и с това рискуваше да се оттегли. 

Ние тук сме сериозни и не си играем. Болеше ме от това, че навсякъде в медиите се говореше за титлата, а моето име не се споменаваше, въпреки че съм победил бойци от топа. Исках да се бия с Jones през декември, но сега нещата се промениха. 

Доказах се и сега ще трябва да ме чака, а след като се разберем ще танцуваме. Искам да се бия за титлата или от UFC да ме освободят. Доказах се и ако не се бия за титлата, то тогава да ме освободят, за да отида другаде. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес