Зареждане

Conor McGregor нападна съотборниците на Khabib, защото ползват допинг

Conor McGregor нападна съотборниците на Khabib, защото ползват допинг
Публикувано на: Април 4, 2019 в 00:00 ч
Враждата между Khabib Nurmagomedov и Conor McGregor скоро няма да приключи и най-вероятно двамата ни готвят втора битка. Обидите, които двамата си разменят стават все по-жестоки и брутални, което подгрява феновете и е мечта за Dana White. Вчера McGregor обиди жестоко съпругата на Khabib, но боеца от Дагестан не му остана длъжен и го нарече лицемерен изнасилвач, който ще си получи заслуженото. Conor явно не се засяга от траштолка и нападна съотборниците на Khabib, защото ползват допинг:



Още един дагестанец беше хванат, защото ползва стероиди. Това е 2 от 3 на тази снимка и 2-ма от тези са хващани с допинг. Последния, който е Ruslan Magomedov е хващан с допинг 3 пъти и сега получи доживотна забрана да се бие в UFC. Отлична работа на Jeff Novitzky. Единствения порок, който не може да се прости е лицемерието.






На снимката, която McGregor е публикувал са Khabib, Zubaira и Ruslan Magomedov, който се провали няколко пъти на допинг тест и получи доживотно наказание от USADA. Zubaira също беше хванат с допинг преди години и отнесе 2 годишно наказание, което вече изтече.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес