Зареждане

Conor McGregor критикува миризливите плъхове, които са съотборници на Khabib

Conor McGregor критикува миризливите плъхове, които са съотборници на Khabib
Публикувано на: Май 7, 2019 в 00:00 ч
Вчера стана ясно, че няколко бойци от отбора на Khabib Nurmagomedov ще вземат участие на събитието UFC 242, което ще се проведе през септември в Абу Даби. Ето ги и неговите сънародници, които ще се бият на събитието: Islam Makhachev, Zubaira Tukhugov, Abubakar Nurmagomedov, Mairbek Taisumov и Zelim Imadaev. Част от тези бойци са съотборници и приятели на Khabib. Conor McGregor реши да коментира участието на руснаците на събитието в Абу Даби и неговия коментар изобщо не е красив и може да започне нова война на думи между бойците:



Conor McGregor: Ето ги отбор Мелдоний. Трима от тях вече бяха хванати със забранени вещества. Islam, Zubaira и Mairbek. И тримата са мръсни, миризливи плъхове. 







В скорошно интервю Ali AbdelAziz сподели, че Khabib иска да се бие 3 пъти в следващите 11 месеца, но в тези 3 битки Khabib не иска среща с McGregor, защото той не го заслужавал. Явно McGregor не е съгласен и ще използва траштолк, за да си спечели шанс за титлата и нова битка с Khabib. В последната си битка McGregor загуби със събмишън от Khabib Nurmagomedov на UFC 229, а преди няколко седмици се оттегли от ММА.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес