Зареждане

Conor McGregor: Khabib е страхотен опонент и трябва да има реванш

Conor McGregor: Khabib е страхотен опонент и трябва да има реванш
Публикувано на: Март 20, 2019 в 00:00 ч
Conor McGregor не е готов да се откаже от желанието си за нова битка с шампиона в лека категория на UFC, Khabib Nurmagomedov. Двамата се биха миналата година и Khabib успя да го събмитне в 4-тия рунд, а след това се получи масово меле, което доведе до сериозни глоби и наказания. McGregor е доста активен в последните няколко дни и реши да поговори за първата битка, както и за това, че иска нов шанс:



Той е страхотен опонент и се бори с мечки от дете. Той е свършил доста добра работа в стойка и влезе в битката много по-добър, отколкото очаквах. Трябва да уважа това, защото беше неговия голям момент. Лесно е да го направиш един път. Когато правиш нещо само веднъж, то ти влагаш най-доброто от себе си. Не е лесно да правиш това години, когато мотивацията спада и посвещаването започва да липсва, но точно в такива моменто хората се издигат. 

Мисля, че не го уважих и тръгнах здраво напред, без да ми пука. Той ме спипа с оувърхенд. Много съм уверен, нетърпелив, във  форма и нека продължим напред. Той почти ме спипа, но не ме свали с този удар. Веднага станах на крака и започнах да атакувам с удари и коляно, а той потърси събаряне. 

Когато има спор, ще трябва да има и реванш. Имаше спор в последната битка и аз ударих неговите роднини, а той се опита да избяга от клетката. Това не е приключило, така че има спор, трябва да има реванш. 








Ще има ли втора битка тази година ? 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес