Зареждане

Conor McGregor и Paulie Malignaggi подновиха враждата си

Conor McGregor и Paulie Malignaggi подновиха враждата си
Публикувано на: Август 12, 2018 в 11:42 ч
По това време миналата година Conor McGregor се готвеше за битката си на ринга срещу Floyd Mayweather. Тогава McGregor покани в своя отбор Paulie Malignaggi, който да му помага в подготовката. Двамата обаче от приятели станаха врагове и то за няколко седмици.

Появи се видео в което McGregor праща в нокдаун Malignaggi, което стана хит в социалните мрежи и тогава двамата доста често влизаха в ожесточени воини на думи в социалните мрежи и в интервюта. Всичко обаче с времето утихна, но днес McGregor реши да разпали огъня отново и то една година, след събитията:

Времето лети, когато си на задника си.


Malignaggi не беше доволен от събитията и ги обяви като фалшиви и няколко пъти опита да си изкара битка на ринга с ирландецът. Ето и какво му отговори Paul, който продължава да твърди, че това не е истина:

Той все още живее на този фалшив нокдаун, въпреки че знае, че не е истински. McGregor все още ли са наранени чувствата ти ? Не наранявай чувствата си малка ку*ко, това все още е малката ни тайна. Не бягай за живота си, когато ударят гонга.  



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес