Зареждане

Conor McGregor и Dustin Poirier се хапят в социалните мрежи

Conor McGregor и Dustin Poirier се хапят в социалните мрежи
Публикувано на: Септември 19, 2019 в 05:00 ч
Качил: DoloR 
Conor McGregor реши да захапе отново своя бивш опонент Dustin Poirier, който преди няколко дни го предизвика за реванш. В своята последна битка Poirier загуби от Khabib Nurmagomedov и реши, че има смисъл във втора бикта с McGregor, който също идва след загуба от дагестанеца. Двамата бойци имат една битка помежду си, която беше в категория перо и се проведе преди 5 години във Вегас.

Тогава ирландеца успя да нокаутира Poirier за минута и 46 секунди и си спечели бонус за представяне на вечерта. McGregor направи доста пари и загуби мотивацията си за битки, но това не му пречи да напада своите колеги в социалните мрежи. Той реши да припомни на Poirier как го нокаутира преди няколко години, а Dustin отговори и отново го предизвика за битка.


Poirier: Нека го направим още веднъж, здравеняко.


McGregor е с рекорд 9-2 в UFC и 21-4 в ММА. В момента не е ясно бъдещето му в клетката, но кандидати за битка с него не липсват. Justin Gaethje също като Poirier е готов да посрещне ирландеца в клетката и предстои да разберем какво ще бъде неговото решение.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес