Зареждане

Colin Heron: Искам от Darren Till да спре да яде боклуци

Colin Heron: Искам от Darren Till да спре да яде боклуци
Публикувано на: Юли 25, 2019 в 17:00 ч
Darren Till отдавна обмисля качване в средна категория, защото изпитва сериозни проблеми със свалянето на килограми. "The Gorilla" се проваля на кантара вече два пъти в UFC и наскоро загатна, че вече е решил да смени категорията. Darren навлезе в серия от 2 поредни загуби и това ще го улесни в бъдещия си избор. Colin Heron, който е негов треньор вярва, че Till може да остане в полусредна категория, но трябва да спре да се храни с всякакви боклуци:


Darren минава през доста трудно сваляне на килограми и следователно трябва да смени категорията, нали ? Това обаче, което хората не виждат е неговия личен живот. За мен е трудно да взема правилните решения, докато не видя боец като Till във форма между битките си. За никого не е тайна, че проблемът при него е в това, че той се храни с всякакви боклуци. Till е дисциплиниран в залата, но между битките си изяжда голямо количество боклуци и едва ли сте виждали човек да се храни толкова много. 

Да, той най-вероятно ще бъде в средна категория, рано или късно. Притеснявам се от това, че той ще смени категорията и това ще му позволи да се храни още повече. Накрая ще свършим със сходно положение, както e в момента, но последствията ще са по-големи в битките в средна категория. Искам той да отслабне и тогава ще решаваме. 


В своята последна битка през март Till загуби с нокаут от Jorge Masvidal в Лондон.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес