Зареждане

Colby Covington: Семейство Тръмп, ще дойде да ме гледа на UFC 230 в Медисън Скуеър Гардън

Colby Covington: Семейство Тръмп, ще дойде да ме гледа на UFC 230 в Медисън Скуеър Гардън
Публикувано на: Септември 13, 2018 в 23:08 ч
Временния шампион в полусредна категория Colby Covington сбъдна една от мечтите си и беше заведен в Белият дом, за да се срещне с президентът на САЩ, Доналд Тръмп. Двамата си поговорили и на длъго и на широко и се оказало, че Тръмп знаел кой точно е Covington.

Всичко това се случи благодарение на Dana White, който от години е близък приятел с президента. Colby сподели в интервю, че сина на Доналд Тръмп му е казал, че ако се бие на UFC 230, то тогава семейство Тръмп ще е в Медисън Скуеър Гардън, за да го гледа на живо:

За мен има смисъл само да се бия в най-голямата зала Медисън Скуеър Гардън и знам, че семейство Тръмп искат да дойдат и да ме гледат. Знам, че те искат да гледат величие и да ме видят как правя полусредна категория велика отново. Сина на Доналд Тръмп се свърза с мен и ми каза, че ако се бия на UFC 230 в Медисън Скуеър Гардън те ще дойдат да ме гледат.

Когато бях в Белият дом, Доналд Тръмп ми каза, че също иска да ме гледа, но бил леко нервен, когато трябвало да присъства на спортни събития, защото в днешно време не може да се вярва на хората. Той иска да стой в сянка и не знам дали ще дойде. Когато бях при него го поканих и му казах, че за мен ще бъде чест той да бъде на първия ред и да ме гледа.

Той ми каза знаеш ли шампионе за мен ще бъде чест да те гледам, но съм нервен на спортни събития в големи зали. Не знам дали той ще дойде, но определено ще си купу ppv. Аз съм неговия най-голям фен и съм тук, за да направя полусредна категория велика отново.

Вярвате ли на това, което говори Colby Covington ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес