Най-големият сайт за бойни спортове

       

Colby Covington: Семейство Тръмп, ще дойде да ме гледа на UFC 230 в Медисън Скуеър Гардън

Colby Covington: Семейство Тръмп, ще дойде да ме гледа на UFC 230 в Медисън Скуеър Гардън
Публикувано на: Септември 13, 2018 в 23:08 ч
Временния шампион в полусредна категория Colby Covington сбъдна една от мечтите си и беше заведен в Белият дом, за да се срещне с президентът на САЩ, Доналд Тръмп. Двамата си поговорили и на длъго и на широко и се оказало, че Тръмп знаел кой точно е Covington.

Всичко това се случи благодарение на Dana White, който от години е близък приятел с президента. Colby сподели в интервю, че сина на Доналд Тръмп му е казал, че ако се бие на UFC 230, то тогава семейство Тръмп ще е в Медисън Скуеър Гардън, за да го гледа на живо:

За мен има смисъл само да се бия в най-голямата зала Медисън Скуеър Гардън и знам, че семейство Тръмп искат да дойдат и да ме гледат. Знам, че те искат да гледат величие и да ме видят как правя полусредна категория велика отново. Сина на Доналд Тръмп се свърза с мен и ми каза, че ако се бия на UFC 230 в Медисън Скуеър Гардън те ще дойдат да ме гледат.

Когато бях в Белият дом, Доналд Тръмп ми каза, че също иска да ме гледа, но бил леко нервен, когато трябвало да присъства на спортни събития, защото в днешно време не може да се вярва на хората. Той иска да стой в сянка и не знам дали ще дойде. Когато бях при него го поканих и му казах, че за мен ще бъде чест той да бъде на първия ред и да ме гледа.

Той ми каза знаеш ли шампионе за мен ще бъде чест да те гледам, но съм нервен на спортни събития в големи зали. Не знам дали той ще дойде, но определено ще си купу ppv. Аз съм неговия най-голям фен и съм тук, за да направя полусредна категория велика отново.

Вярвате ли на това, което говори Colby Covington ?
0 споделяния
FB Сподели

Свързани Новини

Anthony Smith: Мразя задници като Colby Covington

Anthony Smith: Мразя задници като Colby Covington
Anthony Smith мрази задниците
Новини » февруари 19, 2019 (0)
цялата новина

Colby Covington се подигра на Jon Jones, но Anthony Smith го захапа

Colby Covington се подигра на Jon Jones, но Anthony Smith го захапа
Colby Covington си го получи от Anthony Smith
Новини » февруари 15, 2019 (3)
цялата новина
Мнения в Facebook