Зареждане

Colby Covington: Лицемерните медии предадоха Robbie Lawler

Colby Covington: Лицемерните медии предадоха Robbie Lawler
Публикувано на: Август 6, 2019 в 00:00 ч
Colby Covington вярва, че феновете и медиите са обърнали гръб на бившият шампион Robbie Lawler. Миналия уикенд двамата се биха в главната битка на събитието в Ню Джърси и "Chaos" постигна доминантна победа с решение. Много от феновете очакваха "Ruthless" да победи в тази битка, но това не се случи и сега Covington съчувства на Lalwer и смята, че феновете и медиите са непостоянни и лесно забравят и предават някои бойци:


Не се интересувам от това, че хората ме подценяват. Продължавам да взимам души и да печеля чекове и не ми пука за мнението на другите. Не ми пука за мнението на хората. Живеем в свободен свят и всеки може да казва каквото си иска. Гадно ми е за Lawler. Преди битката изкарваха Lawler голям герой и чудовище, което ще ме нокаутира в първия рунд. 

След битката обаче тези непостоянни фенове и лицемерни медии му обърнаха гръб и се държаха така, сякаш той е боклук, който е дал лесно битката. Бил безполезен и такива неща. През същите неща трябваше да минат Demian Maia и Rafael dos Anjos и това е тъжно. Защо хората не са истински ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес