Зареждане

Colby Covington: Jorge Masvidal разобличи Ben Askren пред целия свят

Colby Covington: Jorge Masvidal разобличи Ben Askren пред целия свят
Публикувано на: Юли 10, 2019 в 00:00 ч
Colby Covington е доволен от победата, която неговия приятел Jorge Masvidal постигна миналия уикенд срещу Ben Askren. Covington търпеше доста обиди и критика от "Funky" и той определено се радва на това, че Askren е бил разобличен. Ben загуби само за 5 секунди с нокаут и допусна първа загуба в ММА. Сега Colby получи шанс да му го върне и той няма да да пропусне шанса:


Най-накрая го разобличиха пред целия свят. Askren не се беше бил срещу никого. В първата си битка за UFC беше нокаутиран от Robbie Lawler. Доста преди битката между двамата ви казах, че той ще му вкара летящо коляно. Askren е толкова предвидим. 

Той просто влиза и навежда глава, без да вкарва удари, с които да залъже своя опонент и да тръгне за събаряне. Ben направи същото и в битката срещу Lawler. Той е прекалено надценен и може само борба. Вече е с рекорд 0-2 в UFC и в серия от 2 поредни загуби с нокаут.

 Мисля, че той трябва да се върне в Азия. Вече не е девствен, защото Masvidal го отвори във Вегас. Дори CM Punk има повече прекарано време от него в клеткатa на UFC. Никога няма да е същия, защото няма как да се възстановиш от такъв нокаут. Ще остане в историята като най-бързо нокаутирания боец.  




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес