Зареждане

Colby Covington: Двуликият Tyron Woodley е като Hillary Clinton

Colby Covington: Двуликият Tyron Woodley е като Hillary Clinton
Публикувано на: Септември 17, 2018 в 20:14 ч
Colby Covington се надява, че ще получи шанс за битка с безспорния шампион в категорията Tyron Woodley, който наскоро защити титлата си. Covington все още е временен шампион и пожела двамата да се бият на UFC 230, като Tyron се съгласи, но иска да оглавят събитието.

Colby Covington е познат с пиперливия си език и се надява, че благодарение на него, ще привлезе отново вниманието на Woodley и откакто защити титлата си Colby не спира да говори за него. В последното си интервю Colby стига до там, че сравни Tyron с Hillary Clinton, която загуби на изборите от идола на Covington, Donald Trump:


Мисля, че тази битка лесно може да се промотира и има доста материал за нея. Мога да ви дам примери много, защото и двата сме тренирали в American Top Team и сме бивши съотборници. Друг важен факт е че и двамата работим с Dan Lambert. 

Както казах има много неща, които да се включат в реклата за тази битка. Битката вече си има реклата и не мисля, че има какво да се добави. Tyron е малка либерална снежинка, а аз съм лош републиканец. Той прилича на Hillary Clinton, защото е измамник. Точно и това е причината поради която го наричаме двуликият Tyron 

Няма как да вярвате на неговите приказки. Аз от своя страна съм малко като Trump, защото аз хващам всички тези п*тки и ги поставям на мястото им. Мога да ви кажа, че знам доста истории, които могат да му разрушат, както живота така и кариерата.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес