Зареждане

Colby Covington: Donald Trump иска да браня титлата си в Медисън Скуеър Гардън

Colby Covington: Donald Trump иска да браня титлата си в Медисън Скуеър Гардън
Публикувано на: Август 24, 2019 в 00:00 ч
Качил: DoloR
Бившият временен шампион в полусредна категория Colby Covington е сред топ бойците и отново успя да си спечели шанс за титлата. Той записа доминантна победа над Robbie Lawler в началото на месеца и му беше обещана битка за титлата с безспорният шампион Kamaru Usman. Двамата се спречкаха след битката на Covington и още повече наелектризираха феновете.

Те се разбраха за среща на UFC 244 през ноември в Медисън Скуеър Гардън, но все още няма яснота, защото не се знае дали шампиона е възстановен от контузията си. "Chaos" е готов да се бие с друг опонент, защото Donald Trump иска от него да брани титлата си през ноември в Ню Йорк, а на президента не се отказва:


Готов съм за битка. Вече дадох устно съгласие на UFC и заявих, че искам да се бия през ноември в Медисън Скуеър Гардън. Има само един човек, който може да отиде в тази зала и да я направи отново велика и това съм аз. Marty, подпиши договора. Спри да се правиш на контузен и да ме избягваш. Това, което правиш е смешно и вече излиза извън контрол. 

Готов съм да приема и други битки, защото вече си имам титла. Аз държа американската титла, която е титлата на народа. Моята титла е най-изтъкната в UFC. Ще се бия срещу Nick Diaz или Nate Diaz. Тези момчета имат речеви затруднения. Те не знаят какво е борба. 

Няма значение дали ще бъде Nate, Masvidal или Marty Fakenewsman. Moята титла ще се защитава през ноември в Медисън Скуъер Гардън, защото това е желанието на Donald Trump.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес