Зареждане

Cody McKenzie отнесе 4 години наказание, защото опита да мами на тест за урина

Cody McKenzie отнесе 4 години наказание, защото опита да мами на тест за урина
Публикувано на: Ноември 15, 2018 в 11:50 ч
Бившия боец на UFC, Cody McKenzie получи 4-годишно наказание от Атлетическата комисия на Невада, защото първо отказал да даде тест с урина, а малко по-късно опитал да мами на теста и носел в себе си бутилка с чужда урина. McKenzie отказа да се яви на изслушването пред Атлетическата комисия, което едва лу му беше от полза. Ето какво точно споделиха от комисията за случая:


На 14 септември 2018г преди битката на McKenzie с JD Domengeaux на Tuff-N-Uff: Fight Night в хотел the Orleans ние от комисията официално поискахме от г-н McKenzie проба с урина, но той отказа и сподели, че първо щял да отиде в стаята си и ще даде урина, но когато стане време за битката. Koгато той реши да се върне и да предостави проба с урина установихме, че тя е с ненормално висока температура. Тогава той се оправда, че това "излязло" и криел, че е пушил трева, защото щял да загуби работата си. 


Ние го попитахме дали има нещо скрито в себе си и първоначално той отрече, но след време извади от дрехите си бутилка с урина. Самата бутилка съдържаше топла, жълто оцветена течност, която съвпада с фалшивото съдържание на пробата, която той предостави. Това поведение на McKenzie не е само анти-допингово нарушение, но също така е нарушило други разпоредби, които урежда комисията. 


В следствие на казаното по-горе от хора на Атлетическата комисия, Cody McKenzie получава 4-годишно наказание и трябва да заплати $944.84, ако някога иска да получи лиценз от Атлетическата комисия на Невада. Той също получава 2-годишно наказание в Италия, защото отказал да даде проба преди битката си с Stefano Paternò.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес