Зареждане

Наказания с 4 години Cody McKenzie твърди, че член на комисията си "развявал" оная работа пред него

Наказания с 4 години Cody McKenzie твърди, че член на комисията си "развявал" оная работа пред него
Публикувано на: Ноември 17, 2018 в 20:44 ч
Преди няколко дни стана ясно, че бившия боец на UFC, Cody McKenzie получи 4-годишно наказание от Атлетическата комисия на  Невада, защото първо отказал да даде тест с урина, а малко по-късно опитал да мами на теста и носел в себе си бутилка с чужда урина. McKenzie отказал да се яви на изслушването пред Атлетическата комисия, която също му наложи глоба от $944.84. В такива случаи винаги има две гледни точки - тази на комисията  и тази на McKenzki, който има съвсем различна версия и обвини комисията в сексуален тормоз:


Загрявах си преди битката, защото оставаха още 5 минути и те започнаха да ми крещят, че трябва да пикая в чашка и да им я дам. Отказах, защото оставаха минути преди битката и никога преди не съм давал точно преди битка проба, а се бия от 15 години. Казах им да ме оставят на мира, но те продължиха и започнахме да се караме. Казаха ми, че няма да ми позволят да се бия, ако не им дам проба. Отидох в банята и напълних чашката с нещо, а след това им я дадох. Забавното е че им казах, че няма да им позволя да ме гледат докато пикая. Един инспектор от комисията си извади оная работа и ми казаха "виждаш ли, не е толкова трудно. 


Извади си оная работа и започна да си я развява пред мен. Казах му "пич, какво по дяволите, това е сексуален тормоз ? Това са глупости и няма как да го правиш. Имаше около 5 или 6 други свидетели. Тогава се оплаках на хората от комисията безброй пъти, но те казаха, че тече разследване. Казах им, че са смешни и луди. Няма как да си извадиш оная работа и да я развяваш пред хората в днешно време. 


Директора на Атлетическата комисия на Невада, Bob Bennett коментира следното по случая:


Твърденията на McKenzie не са правилни. Понастоящем разглеждаме въпроса по съответния начин и този инспектор вече не работи за нас. 


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес