Зареждане

Cody Garbrandt иска да се завърне през март 2020 година

Cody Garbrandt иска да се завърне през март 2020 година
Публикувано на: Октомври 11, 2019 в 10:11 ч
Бившият шампион в категория петел Cody Garbrandt се цели в завръщане през март 2020 година. В момента той се възстановява след скъсано сухожилие и не иска да бърза. Бившия крал на петлите беше непобеден в ММА, но не успя да защити титлата си и допусна 3 поредни загуби. Две от тези загуби бяха в битка за титлата с неговия върл враг TJ Dillashaw, а последната дойде през март от Pedro Munhoz.

Mнозина вярваха, че той ще има славно бъдеще в категорията, но 3-те поредни загуби с нокаут го приближиха до изхода в UFC. Сега той е мотивиран да се завърне и ще се опита да го направи по-рано, но плана е битка през март:


Надявам се на завръщане през март 2020 година. Може и по-скоро. Преди няколко дни си говорихме с Dana. Искам UFC да се завърнат в Охайо през март 2020 година. Ще бъде страхотно и ще видим. Miocic си върна титлата. Вълнувам се и искам да се завърна в октагона. Stipe може да се бие също през март, ако има събитие в Кливланд. 

Няма да бързам с възстановяването. Когато бях по-млад си мислех, че ще мога да се бия по 4 пъти да година. Това обаче си има своята цена. Успях да стана шампион и сега съм по-мотивиран и гладен отвсякога. 

Трябва да се върна на върха на планината по различен начин и път и се вълнувам от това. Щастието зависи от качеството на мислите. Вълнувам се за 2020 година. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес