Зареждане

CM Punk: Мога пак да се бия в UFC, но не съм го пожелал

CM Punk: Мога пак да се бия в UFC, но не съм го пожелал
Публикувано на: Октомври 6, 2019 в 02:22 ч
Бившата кеч звезда CM Punk вярва, че може да получи 3-ти шанс в UFC, но не го е поискал. 40-годишният Brooks направи професионален дебют преди 3 години на UFC 203 в Охайо и загуби със събмишън в 1-вия рунд от Mickey Gall. След тази среща Punk прекара две години в усилени тренировки и се завърна през 2018 година в Чикаго на UFC 225, където загуби с решение от Mike Jackson.

Така той записа две поредни загуби в UFC и все още не е ясно какво крие бъдещето за него. Punk все още е боец на UFC и споделя, че може да получи трети шанс, но не го е поискал все още:


Не знам какво ще стане. Никога не казвай никога. Съмнявам се, че ще се бия още веднъж в UFC. Водил съм разговори с Dana. Той казва едни неща в медиите, а след това на лично казва други. Ние все още сме добри приятели и в добри отношения. 

Мисля, че ако отида при него и поискам 3-ти шанс, то той ще ми го даде, но аз не съм го искал. Най-вероятно трябва да направя всичко наобратно. Да, започнах в UFC, а след това трябва да продължа надолу и да се оттегля при аматьорите. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес