Зареждане

Chris Weidman се закани, че ще детронира Jon Jones

Chris Weidman се закани, че ще детронира Jon Jones
Публикувано на: Януари 21, 2019 в 18:34 ч
Бившия шампион в средна категория Chris Weidman иска да се качи в полутежка категория и да се бие за титлата срещу Jon Jones. Weidman се представя много слабо в последните си битки и успява да спечели 1 от последните си 5 битки. Всички 4 загуби на "All American" са с брутален нокаут. Последната му загуба беше през ноември от Jacare Souza, но тези загуби не пречат на мечтите му:



Чувствам се добре сега, но имам проблеми с врата и ще трябва да се видя с лекарите. Не знам какво ще правя в следващата си битка, защото засега този проблем забавя нещата. Има възможности пред мен и не знам дали ще се бия в средна или полутежка категория. Здравето е най-важно и чакам, за да видим какво ще стане. Със сигурност ще се бия тази година, но най-вероятно ще се наложи операция.

 Много исках битката с Rockhold през ноември и бях готов, но не се получи. Мисля, че в даден момент пак ще се срещнем в средна или полутежка категория. Мечтата ми е да се бия с Jon Jones и той е в полезрението ми откакто бях шампион. Винаги съм си представял, че се качвам при него и му взимам титлата. Трябва да поработя и да си извоювам позиция, но това определено е битка, която ме интересува. Мисля, че тези неща с пикограмите хвърлят сянка върху неговото наследство.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес