Зареждане

Chris Weidman: Не съжалявам, че загубих от Jacare Souza

Chris Weidman: Не съжалявам, че загубих от Jacare Souza
Публикувано на: Декември 5, 2018 в 00:01 ч
Бившия шампион в средна категория на UFC, Chris Weidman се завърна след година отсъствие миналия месец и се гласеше за шампионска битка, но беше нокаутиран от Jacare Souza и това отново го върна назад. В последните си 5 битки, Weidman е с рекорд 1-4 и всички негови загуби са с нокаут. Той обаче не съжалява, че загуби от Ronaldo миналия месец:



Битката си беше лудост. Два пъти се бия в Медисън Скуеър Гардън и печелех битката, но в третия рунд ме нокаутира. Трудно е, но мога да кажа, че за последната загуба, няма да съжалявам и не съжалявам. Сега мога да кажа, че трябвало да направя това или онова в битката, но няма значение, защото аз дадох всичко от себе си. Направих всичко възможно, за да спечеля и се чувствах добре в стойка и той ми вкара силни удари в първия и втория рунд, но аз се чувствах добре.

 Това ми даде увереност и не чувствах опасност в стойка за третия рунд. Чувствах, че го разбивам и беше страхотно, което ме накара да не търся събаряния. Помислих си, че всичко върви по план, но тогава ме удари и всичко приключи.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес