Зареждане

Човек на Хабиб скастрил Мохамед, защото гледа жени по бикини

Човек на Хабиб скастрил Мохамед, защото гледа жени по бикини
Публикувано на: Май 27, 2023 в 01:00 ч
Белал Мохамед (23-3) е втори поред за титлата в полусредна категория на UFC.

Мохамед трябваше да се бие с шампиона Леон Едуардс тази есен, но тогава неочаквано се намеси Колби Ковингтън. Приказливият американец беше резерва на битката между Леон и Камару Усман, които се биха през март в Лондон.

Не всеки би се съгласил да прелети океана като резерва и да сваля килограми за изключително кратко време. Това е причината шефовете на UFC да възнаградят "Chaos" с още един шанс за титла.

Колби е медиен боец, а Белал със своите 400 хиляди абонати в социалните мрежи изглежда блед на фона му. Мохамед придоби малко повече известност, след като влезе в екипа на Хабиб Нурмагомедов.

Миналата година Белал тренира под ръководството на Хабиб и успя да нокаутира Шон Брейди. Пет седмици с отбора от Дагестан повлияха на Белал не само в спортен, но и в културен план.

Като леко американизиран мюсюлманин, сред дагестанците той се възпита толкова идеологически, че преразгледа възгледите си. Белал е бил критикуван от щаба на Хабиб, защото споделя клип с жени по бикини.

"Скромността на тези момчета от отбора на Хабиб е на друго ниво. Аз самият съм религиозен, но Америка има различна култура. Прекарах пет седмици с тези момчета в Абу Даби. Те са много строги. Веднъж споделих видео на моя приятел Хорасио, той беше участник в мексиканско риалити шоу. 

Споделих това видео и се оказа, че има жени по бикини. Въпреки че същността на видеото не беше в тях, а в моя приятел. Тогава човек от екипа на Хабиб ми каза: „Братко, не трябва да публикуваме такива видеа. Трябва да си по-добър." Аз му казах, че го споделих, за да го видят моите приятели.

Разбирам, че това е забележка по случая. Когато си мюсюлманин, младите момчета те следят. Не искам да си мислят, че съм такъв. Искам да поставя висок стандарт. Не трябва да гледам такива неща. Трябва да гледаме само жена си. 

В Дагестан не можеш да прегърнеш или целунеш жена на публично място. Но Америка има различна култура и сега виждаме все повече американизирани мюсюлмани.", сподели Мохамед пред медиите.

Вие какво мислите по тази тема със строгостта на дагестанците ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес