Зареждане

Чимаев: Ще смажа Масвидал, Ковингтън, Едуардс и Мая

Чимаев: Ще смажа Масвидал, Ковингтън, Едуардс и Мая
Публикувано на: Септември 22, 2020 в 19:23 ч
Изгряващата звезда Хамзат Чимаев хвърли ръкавицата към топ бойците в полусредна категория. 26-годишния боец привлече още повече внимание към себе си, след като миналия уикенд нокаутира Меершарт за 17 секунди с 1 удар. Непобедения състезател увеличи статистиката си на 9-0 в ММА и всички победи са с приключване, 6 с нокаут и 3 със събмишън.

В миналото често сме виждали бойци, които правят фурор в първите си няколко битки, а след това бързо залязват. Пресен пример е Джони Уокър. Дейна Уайт обаче вярва, че Чимаев е различен и твърди, че не е виждал друг като него в дългата си кариера.

Хамзат се бие в полусредна и средна категория и в 3-те си битки за организацията записа рекорди и спечели бонуси. Сега той иска да се бие следващия месец в Абу Даби и предизвика най-добрите в категорията. Ето какво написа Чимаев в социалните мрежи:

Камару Усман срещу Гилбърт Бърнс е следващата битка за титлата. Дайте ми Масвидал, Ковингтън, Едуардс, Томпсън или Мая. Те само имат различни лица, но резултата ще бъде един и същи. Ще ги смачкам. Дейна Уайт, нека го направим.0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес