Зареждане

Чимаев летял до Ирландия, за да бие Макгрегър, но бил арестуван

Чимаев летял до Ирландия, за да бие Макгрегър, но бил арестуван
Публикувано на: Юли 30, 2020 в 08:26 ч
Изгряващата звезда на UFC, Хамзат Чимаев разкри интересна история от преди няколко години. Непобедения чеченец изгря в UFC само за 10 дни, след като спечели 2 битки в 2 различни категории. "Borz" увеличи статистиката си на 8-0 в MMA и веднага се прицели в големите имена. Дейна Уайт иска да го види отново в клетката на UFC 252 и усилено работят по негова виза за САЩ.

26-годишния боец впечатли много хора, след като вкара близо 200 удари и допусна само 2 в 2-те си битки за организацията. Чимаев привлече вниманието на Конър Макгрегър и разкри, че преди 2 години летял до Ирландия, за да го набие, но бил спрян на летището. Ето какво още сподели Хамзат:


По това време бях аматьор и никой не ме познаваше. Макгрегър говореше доста неща по адрес на Хабиб и Тухугов. Започна да говори, че нокаутирал чеченец и аз се запалих. Започнах да мисля, че ще го видя в залата или на улицата и ще го пребия. Това заслужава. Да, летях до Ирландия и чаках на летището. Първо ме спряха и ми казаха да изчакам. 

Пуснаха ме и аз тръгнах да излизам, но пак ме спряха. Дойдоха хора с униформи и ми казаха, че не мога да отида никъде. Тогава моя английски не беше добър. Закараха ме в полицията и стоях там 8 часа. Стоях си в килията и си тренирах. Не ми даваха храна. След това дойдоха и ми казаха, че мога да се върна в Щвеция. 

Този слабак Макгрегър има нужда от голяма охрана. Исках да го бия. Много хора си мислеха, че отивам в Ирландия, за да му помагам в подготовката за битката с Хабиб. Аз обаче отидох там, за да браня нашата чест и гордост. Отидох там заради всички нас.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес