Зареждане

Чимаев към Диас: Благодари на Бог, че не се би с мен

Чимаев към Диас: Благодари на Бог, че не се би с мен
Публикувано на: Септември 12, 2022 в 02:00 ч
Шведският боец от чеченски произход Хамзат Чимаев говори за главната битка на турнира UFC 279, в която се срещнаха Нейт Диас и Тони Фъргюсън. Първоначално Чимаев трябваше да се бие с Диас, но се провали на кантара и Нейт отказа битката.

Интересен факт е, че Диас говореше как искал да се бие с Франсис Нгану, а отказа на Чимаев, защото беше с 3.5 килограма по-тежък. В крайна сметка Чимаев си беше виновен, че провали битката и си навлече гнева на феновете.

Хамзат успя да се справи с Кевин Холанд за 2 минути, а Диас гилотинира Тони Фъргюсън. Чеченската звезда не е впечатлен от Диас и сподели, че щял да влезе в затвора, ако беше се изправил срещу американеца.

„Това битка ли е? Виждали ли сте ги да вкарват юмруци, да ритат, да се борят? Така ли се бият ? Излизам да убивам. Разбирам, че хора като Диас се бият у дома, така че вниманието е върху него. 

Хората смятат, че той знае как да се бие. Ако се беше бил в родината ми, никой нямаше да хареса представянето му. В моята къща никой нямаше да каже името на Диас. 

Ако някой го беше казал, щеше да бъде убит. Кевин Холанд е корав човек, силен и много по-добър от Диас. Ако Диас се беше сбил с него, Холанд щеше да го убие. 

Завърших този човек, толкова лесно, в първия кръг. Така че да, Диас трябва да благодари на Бог, че не се би с мен. Щях да го убия и да ме вкарат в затвора”, каза Чимаев на пресконференция след турнира UFC 279.

Как щеше да протече бой между Диас и Чимаев ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес